eGym-Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie bij Actioncenter Gieten

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel.

 

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal  alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

 

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Je kunt bij Actioncenter Gieten gratis kennismaken met de eGym-Cirkel. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het inplannen van een gratis proeftraining.

* velden zijn verplicht.

Privacy

6 + 12 =

Ervaringen

Tijdens de eerste proefles was ik gelijk enthousiast over eGym! Met de nieuwe krachttoestellen van eGym krijgen mijn sportschool bezoeken weer een nieuw impuls! De toestellen worden ingesteld op lichaamslengte en op basis van een krachtmeting. Door de curve, die je moet volgen, train je optimaal en geconcentreerd. Door de app van eGym kun je je vooruitgang bijhouden. Ook vind ik het een groot voordeel dat de training ongeveer een half uur duurt, dus tijdgebrek zou geen smoes meer moeten zijn… Ik merk na 2 weken al toename in kracht, de krachttrainingen zijn veel effectiever zijn dan voorheen zonder eGym!’     – Renate Buter (41)

‘Ook ik ben super enthousiast over de eGym cirkel! Voorheen liep ik alleen hard, fitness is niks voor mij. Maar sinds ik de eGym ontdekt heb, doe ik met plezier de 2 rondjes kracht. Geen gedoe met instellingen of gewicht gokken. Je zit perfect en je traint precies op jouw niveau. En het is nog leuk ook om het ‘spelletje’ te spelen, zoveel mogelijk balletjes mee pakken voor een optimaal resultaat. De app maakt alles compleet. Een dikke aanrader voor jong en oud.’     – Jan-Willem Diemer (55)

‘Trainen in de eGym-Cirkel is verslavend! Als fan van nieuwe trainingsvormen èn handige (sport)apps, was ik blij verrast toen een deel van het Actioncenter ingericht werd met een nieuwe trainingsomgeving, waarbij ook nog eens koppeling met een app mogelijk is. Mij heb je dan! Meteen de eerste mogelijkheid tot introductie met beide handen aangegrepen en dat viel niet tegen. Het eenmalig persoonlijk instellen van de apparaten ging snel en soepel en wat mij vooral erg beviel is de precieze afstelling met een breed bereik, zodat voor iedereen een goede trainingspositie gevonden kan worden. Het feit dat deze persoonlijke instelling ook nog onthouden wordt op je persoonlijke eGym-armbandje is natuurlijk super handig. De informatie die vastgelegd wordt in de app, zoals maximaalscores (leuk om te vergelijken met je kameraden), de progressie daarin, de uitgevoerde oefeningen, spier(dis)balans en biologische leeftijd (zo 18 jaar eraf, dank u!) is inzichtelijk en motiverend. De oefeningen worden in een lekker tempo uitgevoerd en door de vastliggende tijd en tussentijd is even wegzakken er niet bij. Je training vliegt voorbij. Het “negatief” trainen is een unieke mogelijkheid op deze apparaten en mooi geïntegreerd in het programma. Met de verschillende oefeningen In de opgestelde eGym-Cirkel is een goede balans van verschillende spiergroepen samengesteld en biedt zo een total body workout. Ik ben benieuwd wat er verder nog op het programma staat, dus ga voorlopig vrolijk door. Voor iedereen die efficiënt en gericht wil trainen met daarbij aandacht voor het gehele lichaam zeker een aanrader!’    – Ruald de Vries (38)

Actioncenter Gieten is dé plek voor individueel Fitness, EGym training en groepslessen . Bij Actioncenter Gieten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Nieuws