Mindful Walk

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

De cursussen worden gegeven door de gecertificeerde instructeurs Anita Eleveld en Jasper Harten. 

Woon jij in de gemeente Aa en Hunze of Borger-Odoorn en wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe cursusdata?
Kijk dan op https://www.mindfulrun.nl/gieten/.

 

Reviews

Sandra S (dinsdag, 26 november 2019 21:19)

“Afgelopen vijf maandagen de cursus mindful walking bij Anita van Actioncenter Gieten gevolgd. Het was super en is echt een aanrader. Het is heerlijk om door het bos te lopen met al die mooie herfstkleuren en tegelijkertijd meer te leren over ademhalingstechnieken en ontstressen. Je concentreren op het hier en nu zonder dat je gedachten kunnen afdwalen naar andere zaken. Anita is iemand bij wie je je op je gemak voelt, niets is raar en alles is goed. Ze weet je goed te motiveren en doet dit ook met humor. Ik keek er elke week naar uit om de cursus te volgen en vind het best jammer dat het nu klaar is. Maar met Anita’s tips kan ik nu zelf aan de slag! Bedankt Anita!”

 

Margreet vd H (vrijdag, 24 januari 2020 10:20)

“Eind 2019 heb ik in Gieten bij Jasper Harten de cursus mindfulwalking gevolgd. Het was heerlijk om, met wat voor weersomstandigheden dan ook, toch buiten te zijn. Het begon steeds met een soort “warmingup” vervolgens gingen we lopen waarbij Jasper af en toe een oefening laat doen om bewust te worden van waar ik nu, op dit moment mee bezig was Zodat ik leerde niet te blijven hangen in wat was of wat misschien nog komen gaat. Op een toegankelijke ongedwongen manier werd ik me bewust van het belang om uit mijn denkhoofd te komen en naar mijn ademhaling te gaan. Waardoor ik met een leger hoofd terug kwam. Jasper is een enthousiaste toegankelijke man die je op een ongedwongen, bevlogen en aardse manier door de cursus leidt. Hij heeft me handvatten aangereikt waarmee ik verder mijn eigen pad kan bewandelen.”

 

Actioncenter Gieten is dé plek voor individueel Fitness, EGym training en groepslessen . Bij Actioncenter Gieten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Nieuws