Behoor jij ook tot 80% van de vrouwen die, ondanks regelmatig sporten en gezond eten, wel overal afvalt, alleen niet bij de billen, buik en benen?

Wij maken daar een eind aan met de VacuStep. Dit is een modern staaltje techniek dat gebruikt wordt om in de kortst mogelijke tijd de omvang van de 3 B’s te verminderen.

Wat is de VacuStep?

Door een uitgekiend programma en de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de VacuStep voor een betere doorbloeding van de vetweefsel bij de 3 B’s.

Je kent het wel, je leeft gezond en sport voldoende en eventueel volg je nog een voedingsprogramma. Hierdoor val je overal af, behalve bij de billen, buik en benen.

De VacuStep is dé methode tegen hardnekkige cellulitis. De VacuStep maakt van een sinaasappelhuid weer een perzikzachte en gladde huid. Bij Actioncenter Gieten word je begeleid door speciaal hiervoor opgeleid personeel. Daardoor bereik je het maximale resultaat uit deze behandelmethode.

Je begint met één kuur van 20 keer gedurende de eerste vijf weken voor een optimaal resultaat. Daarna kun je het onderhouden met één á twee behandelingen per week.

De aanleg bij vrouwen zorgt ervoor dat er extra energiecellen zitten bij de billen, buik en benen. De functie van deze cellen is dat er op het moment dat er sprake is van zwangerschap en/of te weinig voeding, deze cellen direct hun energie zullen afstaan. Niemand kan er wat aan doen dat daar te veel centimeters zitten, de één heeft er nu eenmaal meer aanleg voor dan de ander. Dat de centimeters niet verdwijnen bij sporten en/of diëten heeft alles met de doorbloeding te maken. Het bovenlichaam van vrouwen is nu eenmaal beter doorbloed dan het onderlichaam, zoals u op de foto hiernaast kunt zien. Vetverbranding vindt alleen plaats op goed doorbloede plaatsen.

Hoe werkt het?

De oorzaak van een slechte doorbloeding bij billen, buik en benen komt omdat de bloedvaten tussen deze cellen worden afgekneld zodat er sprake is van een blokkade. Deze blokkade zorgt ervoor dat deze cellen zich niet kunnen openen om hun energie voor verbranding af te staan. De oplossing hiervoor is de VacuStep. Door te bewegen in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats in deze lastige zone.

  1. De ellipsvormige beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie en dat het lichaam energie vraagt;
  2. Vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaats vindt tussen de cellen bij billen, buik en benen;
  3. Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam.

Aan de afbeeldingen hieronder ziet u dat gedurende het gebruik van de VacuStep de doorbloeding verbetert. Hierdoor openen de vetcellen zich om het vet af te staan dat in de rest van het lichaam wordt verbrand. Door middel van een rustige en lichte beweging in een vacuüm ruimte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt de vetverbranding direct geactiveerd. Vet is een opgeslagen energie en wordt door het bloed naar plaatsen in je lichaam gebracht waar het lichaam energie nodig heeft. Het eindresultaat is een optimale doorbloeding.

Ervaar het zelf!

Overtuig jezelf en kom langs bij Actioncenter Gieten om te ervaren hoe u deze probleemzones snel kwijt raakt!

EINDRESULTAAT IS EEN OPTIMALE DOORBLOEDING EN DAARDOOR EEN OPTIMALE VETVERBRANDING BIJ BILLEN, BUIK EN BENEN.

Wil jij samen sporten? *

Privacy

7 + 5 =

Nieuws